Lite fotboll. Lite trav.

Manchester United tvålade igår till Schalke 04 med 4-1 hemma på Old Trafford. Sammanlagt gick man vidare med 6-1 och i finalen ställs man mot Barcelona.

Ny triumf att vänta för Sir Alex?

Många fotbollssupportrar(bl.a. Unitedfans) gnällde på Mourinhos defensiva taktik i semifinalen och ansåg att den förstörde matchen. Jag skulle vilja se ett offensivt Manchester United i finalen och se hur resultatet blir. Nej, den som tror att Sir Alex inte kommer att använda sig av en kontringstaktik, räck upp handen nu.

 

Jag gör det inte…

- – -

När kommer straffet för Busquets?
Kunde Real och Mourinho straffas för att man tog ”taktiska röda kort”(som det så fint heter) en gång i tiden, så måste väl för fan rasistiska skällsord slå högre. Mer än en klubb, jävla trams.

- – -

Veckans domslut.

- – -

Commander Crowe står över Oslo Grand Prix.
Hästen kommer istället att starta i Caen den 18 maj. Synd för loppet och vi som har Commander Crowe som favorithäst. Oslo Grand Prix kommer trots detta att bli ett fantastiskt lopp med världens absolut bästa hästar. Maharajah, Lisa America, Rapide Lebel & Torvald Palema för att nämna några.

- – -

Fransk stjärna klar för Elitloppet.
Den före detta vinnaren av Prix d’Amerique, Oyonnax, kommer till Stockholm och Solvalla för att tävla sista söndagen i maj.  Ett välkommet tillskott till ett lopp som kan bli riktigt intressant. Inte långt kvar nu!

- – -

Upp till bevis för ”Paggan”.

Nu Pagadi - Snygg som få.

Årsdebuten blev som ni säkert vet ett fiasko för Stig H Johanssons stiliga stjärna, Nu Pagadi. I ett förvisso hårt lopp sprang hästen in på en femteplats på uppenbart trötta ben. På lördag startar hästen igen. I sulkyn sitter den eviga följeslagaren, Erik Adielsson och i startlistan ser vi hästar som Rakas och stenhårde Local Conch. Nu Pagadi har lottats till ett fint tredjespår och han ska ha en bra chans. Men trots allt, formen är diffus.