Spelautomater på nätet

En spelautomat är en automat som erbjuder spel om riktiga pengar där spelaren kan vinna pengar med lite tur.

I Sverige har du garanterat stött på dessa maskiner. De lanserades av dåvarande Tipstjänst på 90-talet och skulle komma att kallas Jack Vegas senare.

Idag finns det över 6000 Vegas maskiner utsatta på restauranger, pubar och bingohallar i vårt land.  Enligt Wikipedia omsatte dessa 2 083 miljoner kronor netto bara under 2011.

Spelautomater på nätet

Svenska Spel som driver Jack Vegas maskinerna i Sverige erbjuder tyvärr inget spel online. Vill du vinna storkovan på spelautomater på nätet ska du istället vända dig till de utländska spelbolagen som är enkla att hitta. Behöver du hjälp på traven kan vi rekommendera Sverigekasino.se som är en stor samlingsportal med just utländska spelbolag där du hittar exklusiva bonusar och gratisspel.

Populära spelautomater

Det kryllar rent ut sagt av spelautomater på nätet. De mest kända i Sverige har kommit att bli Starburst Slot, Gonzo’s Quest och den nya coola automaten Reel Rush. Alla dessa spelen är skapade av den svenska speltillverkaren Net Entertainment.

Du kan också hitta spelautomater med proggressiva jackpotspel på nätet. Den största heter Mega Fortune Jackpot och har gjort flera skandinavier mångmiljonärer genom åren. Det är också just Mega Fortune som har Guinness World record stämpel med världens största jackpott vinst. Detta var I början av 2013 när en Helsingfors bo lyckades ro hem den sinnesjuka jackpotten på hela 18,7 miljoner Euro.

 

 

 

 

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites

Kommentera


(Leave empty)